Onze missie en visie voor jouw succesvolle loopbaantraject

De missie van MH Loopbaanadvies & Training: jou op een persoonlijke manier begeleiden en helpen met je loonbaantraject en de vragen waar je mee zit. Hoe we dat doen? Door onze visie te verwezenlijken.

Vraag een gratis afspraak aan

Onze Visie

We willen jou begeleiden zodat je inzicht krijgt in wat je wilt en kunt. Dit loopbaantraject gaat uit van je persoonlijke overtuigingen en gevoelens. De begeleiding is erop gericht jou te ondersteunen bij het maken van een zelfstandige keuze voor een functie op de arbeidsmarkt waar jij je goed bij voelt. Je ziet zelf in hoe je dit kunt bereiken.


Gezien de fundamentele betekenissen die een functie op de arbeidsmarkt heeft, kan het van belang zijn dat wat jij wilt en kan een plek krijgt binnen je persoonlijke levensverhaal. Vaak bevat het levensverhaal de bronnen voor de keuze van een bepaalde functie, de fundering van je vaardigheden en kwaliteiten, de basis van je motivatie en je communicatievermogen. Allemaal punten die van belang zijn voor het verkrijgen van een functie op de arbeidsmarkt.

Werkzoekenden

Portfolio Martin Hogenhout

Van origine ben ik bedrijfskundige. In 1992 heb ik mijn hbo-studie technische bedrijfskunde aan de Avans Hogeschool afgerond, waarna ik twaalf jaar in de contactcenterbranche heb gewerkt. Hier heb ik de contactcentermedewerkers begeleid in de gespreksvaardigheden. Tevens heb ik deze mensen begeleid in de interne mbo-opleiding die hen werd aangeboden. In 2010 werd mijn functie boventallig als gevolg van de economische omstandigheden van ons land. Als geen ander heb ik ervaren hoe het is om te solliciteren en welke valkuilen en onzekerheden je hierin tegenkomt.


Ik besloot mij verder te specialiseren in het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar een baan. In 2011 heb ik de opleiding Loopbaanontwikkeling en Coaching aan de Fontys Hogescholen te Tilburg afgerond. Aansluitend aan deze opleiding ben ik werkzaam geweest als loopbaanadviseur en werkadviseur bij een re-integratiebedrijf in Den Bosch. Ook heb ik tal van cliënten begeleid naar nieuwe uitdagingen en werk dankzij individuele gesprekken en workshops. 

Contact